What
  • Bedrijfsuitjes
  • Congres
  • Feest
  • Hotels
  • Restaurant
  • Shopping
  • Trainings
  • Trouwen
  • Vergaderen
Where

Checkout De Winkel van Sinkel Watch Video

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, diner, lunch, bedrijfsfeest, congres, huwelijksfeest, beurs of meerdaagse bijeenkomst? De Winkel van Sinkel beschikt over drie locaties die samen meer dan 10 zalen bieden. Zo hebben wij voor ieder event een geschikte zaal met eigen historie en karakteristieke uitstraling!

Aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht bevindt zich in een uniek, monumentaal pand de Winkel van Sinkel. In de werfkelders onder de Winkel van Sinkel is de Tapaskelder gevestigd, een sfeervol restaurant met Oosterse en Mediterrane invloeden. De mogelijkheid bestaat om de Tapaskelder exclusief af te huren voor een besloten feest of diner. Ottone is een externe locatie van de Winkel van Sinkel, gelegen aan één van de mooiste grachten in Utrecht: de Kromme Nieuwegracht. Met haar 14 meter hoge plafond is dit voormalig kerkgebouw uit 1863 een prachtige locatie.

Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze eventmanagers, wij maken graag een offerte op maat.

Q Ligging en omgeving

De Winkel van Sinkel ligt centraal in het land en midden in het historische centrum van Utrecht. Zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op loopafstand van het centraal station Utrecht. Er is een ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Q Eten en drinken

We hebben diverse zalen die geschikt zijn voor vergaderingen, breakout sessies en workshops! De gehele Winkel van Sinkel is ook exclusief af te huren. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Speciale vergader-, naborrel- en hapjes arrangementen. Van verschillende simpele tot uitgebreide lunches, diners en buffetten. Van een meditteraan- tot een stamppotbuffet. En van een Indiaas- tot een Sushi buffet. Ook hebben we heerlijke barbecue mogelijkheden die erg geschikt zijn voor de zomerse maanden in onze binnentuin. Dagelijks bereiden wij vanuit eigen keuken uitgebreide diners en lunches. Er huizen 2 restaurants in ons pand en de keuken is ingesteld op het bereiden van aangepaste diners voor grote groepen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw wensen om te zetten in een passende offerte. Persoonlijke service staat voorop!

Q Overnachten

n de omgeving liggen talloze hotels, al vanaf een aantal minuten lopen van onze locaties.